Úloha controllera v podniku po krízovom období - Foltínová, Alžbeta
Controller - business partner. Zvýšené požiadavky na mimo-finančné indikátory. Finanční controlleri, skutoční business partneri. Zmeny v spoločnostiach. Strategické zmeny v PSA a v spoločnosti Parot.