Podnikanie začínajúcich podnikateľov v období krízy a po kríze - Šúbertová, Elena
Dôvody pre založenie malých a stredných podnikov. Silné a slabé stránky pre malé a stredné podniky na Slovensku. Zmeny počtu daňových subjektov podľa vybraných právnych foriem na Slovensku.