Euro - spoľahlivá mena? - Bikár, Miloš, 1973-
Ekonomická situácia v Eurozóne. Menová a úroková politika ECB a prístup k riadeniu likvidity. Dopad finančnej a ekonomickej krízy a plnenie konvergentných kritérií. Perspektíva a výkonnosť krajín menovej únie.