Priame zahraničné investície a rozvoj ľudského kapitálu - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Kľúčový princíp znalostnej ekonomiky - siete, partnerstvá a kooperatívne spojenectvá. Priame zahraničné investície a pozitívne efekty na rozvoj ľudského kapitálu. Úloha transnacionálnych korporácií pri formálnom vzdelávaní. Úloha transnacionálnych korporácií pri vzdelávaní a tréningu zamestnancov.