Priame zahraničné investície na Slovensku - vývoj a stratégie udržania - Skalák, Pavol
Prílev priamych zahraničných investícií na Slovensko. Zoznam najväčších exportérov PZI na Slovensko (1998-2008). Priame zahraničné investície počas finančnej krízy. Stratégie ovplyvňovania priamych zahraničných investícií. Ekonomické faktory ovplyvňujúce priame zahraničné investície.