Reakcia slovenských investorov na historické výnosnosti OPF - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Kolektívne investovanie v súčasnom finančnom systéme. Skúmanie reakcie investorov na predpokladaný vývoj cien akcií. Výsledky vývoja indexov kapitálového trhu a správanie investorov.