Členenie dlhopisového trhu ako súčasť finančného trhu - Mikloš, Miroslav, 1975-
Členenie kapitálového a finančného trhu. Peňažný a kapitálový trh. Segmenty a finančné nástroje kapitálového trhu. Organizovaný a neorganizovaný finančný trh. Rozvoj kapitálového trhu a legislatíva v rámci EÚ.