Manažment podnikov v krízových podmienkach - Szabo, Ľuboslav
Kríza vo výrobných odvetviach Slovenskej republiky. Kríza a jej prejavy a riešenia v podnikateľských subjektoch. Kríza v polygrafickom priemysle Slovenska - prípadová štúdia. Manažment podnikov a východiská z krízy.