Priestorové aspekty formovania siete zastupiteľských úradov v kontexte zahraničnej politiky Slovenskej republiky - Grác, Róbert
Vývoj zahraničnej politiky SR. Formovanie siete zastupiteľských úradov SR v zahraničí. Priestorové aspekty siete veľvyslanectiev a konzulárnych úradov SR v zahraničí. Iné formy zastúpenia SR v zahraničí. Priestorové aspekty siete zahraničných zastupiteľských úradov akreditovaných pre SR.