Postup pri vyberaní dane z nehnuteľností - Vavrová, Katarína, 1960-
Postup pri vyberaní daní z nehnuteľností a konanie vo veciach miestnych daní. Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v z.n.p. o správe daní a poplatkov.