Daňové úniky vs. daňová správa - Lénártová, Gizela
Daňové úniky a ich história spojená s existenciou štátu. Najväčšie odhalené daňové podvody v SR. Najrozšírenejšie formy daňových únikov. Legislatíva a opatrenia na zlepšenie tohto stavu.