Ukončenie podnikania z daňového hľadiska - Ďurinová, Ivona, 1964-
Prípady ukončenia podnikania fyzických osôb a ich povinnosti pri využívaní jednoduchej evidencie drobných podnikateľov. Daňová evidencia FO - podnikateľov. Vysporiadanie daňovej povinnosti pre všetky ustanovenia príslušných zákonov.