Stav podzemnej vody v SR v zmysle Rámcovej smernice o vode - Bodiš, Dušan
Základné informácie o hodnotení kvantitatívneho a chemického stavu útvarov podzemných vôd SR v súlade s princípmi definovanými v Rámcovej smernici o vode.