Analýza obchodnej bilancie ako indikátora trvalo udržateľného rozvoja v Slovenskej republike - Cakl, Arne
Charakteristika trvalo udržateľného rozvoja. Obchodná bilancia ako jeden z ukazovateľov trvalo udržateľného rozvoja v Slovenskej republike. Analýza tohto ukazovateľa od r. 1995 po druhý kvartál 2010.