India - globálny outsourcing informačných technológií a lekárskych služieb - Balhar, Víťazoslav
Globálny outsorcing informačných technológií. Globálny outsourcing lekárskych služieb. Posilnenie vzájomných vzťahov dvoch najväčších demokracií globálneho sveta USA a Indie. Významný rozvoj vzájomnej spolupráce amerických a indických firiem v oblasti high-tech a new-tech v roku 2009.