Postavenie Indie vo svetovej ekonomike a spoločnosti - Lysák, Ladislav
Z histórie Indie. Aktuálna pozícia Indie vo svetovej ekonomike a spoločnosti. Mohutnejúci ľudský a materiálny potenciál. Vzostup priemyslu, produkčnej sféry a služieb. Výrazný vzostup sektora služieb. Výstavba infraštruktúry. Agrosektor, potraviny. Spolupráca Indie a Európskej únie. India v procese integrácie a neoregionalizácie. Problémy a perspektívy Indie. Rozvoj slovensko-indických vzťahov.