Indikátory trvalo udržateľného rozvoja - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Rámcová stratégia trvalo udržateľného rozvoja Európskej únie. Sústava indikátorov trvalo udržateľného rozvoja. Akčný plán trvalo udržateľného rozvoja v SR 2005-2010.