<The> rural areas - the unutilized potential in light of tourism - Jarábková, Jana
Identifikácia rozvojového potenciálu vidieckych obcí z hľadiska CR (na území Nitrianskeho samosprávneho kraja), zhodnotenie tohoto potenciálu pomocou valorizačnej metódy a definovanie jednotlivých kategórií vidieckych obcí. Výsledky typológie sú nástrojom efektívnej alokácie verejných zdrojov obciam a podnikateľským subjektom v obciach.