Regionálna príjmová stratifikácia populácie Slovenska - Pauhofová, Iveta
Príjmová stratifikácia populácie Slovenska a jej skúmanie v súčasnom období. Postupy riešenia problémov na regionálnej úrovni. Nástroje vnútroregionálnej sociálnej politiky. Stratégia udržateľného a inkluzívneho rastu - Európa 2020.