Vzájomné vzťahy Európskej únie a Indie - Grešš, Martin, 1978-
Vznik a vývoj vzájomných vzťahov do 90tych rokov 20. storočia. Kooperačná dohoda. Strategické partnerstvo. Spoločný akčný plán. Strategický dokument pre Indiu na roky 2007-2013.