Relokalizácia, obnova sociálneho kapitálu a vytváranie udržateľného modelu ekonomiky - Klinec, Ivan
Podstata a príčiny súčasnej globálnej krízy. Relokalizácia jednotlivých ekonomík a obnovy sociálneho kapitálu. Novovytvárajúci udržateľný model ekonomiky a nástroje relokalizácie.