Skúmania stavu chudoby vo Vietname pomocou logistickej regresie - Nguyen Dinh, He
Chudoba a veľký rozdiel medzi vrstvami ako vážne faktory sociálnych problémov v krajine. Skúmanie chudoby, príčin jej vzniku, faktorov, ktoré na ňu pôsobia. Nájdenie faktorov, ktoré môžu chudobu ovplyvňovať, pomocou logistickej regresie.