High potentials as a human resource for innovations in eastern Slovakia - Koľveková, Gabriela
Rozdelenie a načrtnutie celospoločenského významu sociálneho kapitálu. Význam ľudského a sociálneho kapitálu v spoločnosti. Potenciál ľudských zdrojov. Ekonomická demografia východného Slovenska.