Súčasné problémy spotrebiteľskej politiky - Dzurová, Mária
Spotrebiteľská politika Európskej únie. Stratégia spotrebiteľskej politiky EÚ na roky 2007-2013 - tri hlavné ciele. Pasivita spotrebiteľov na Slovensku. Skvalitnenie spotrebiteľského povedomia.