K problematike poistenia podnikateľov a podnikateľských rizík v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Komerčné poistenie podnikateľov. Podnikateľské riziko. Odvetvia neživotného poistenia, ktoré sú spojené s poistením podnikateľov. Poistenie zodpovednosti za škodu. Poistné produkty pre podnikateľov. Technické poistné v životnom a neživotnom poistení k 31.12.2009.