Nanotechnológie: fikcia alebo príležitosť? - Brokešová, Zuzana, 1985-
Definícia nanotechnológie. Využitie nanotechnológií. Riziká nanotechnológie. Ekonomický potenciál nanotechnológií. Nový priestor pre rozvoj poisťovníctva a tvorbu nových produktov poskytujúcich krytie voči rizikám nanotechnológií.