Neistota pri oceňovaní technických rezerv poisťovní - Marko, Peter
Technické rezervy dôležité z hľadiska schopnosti poisťovne plniť svoje záväzky vyplývajúce z poistných zmlúv v budúcnosti. Identifikácia neistoty. Hodnotenie neistoty a interpretácia výsledkov.