Pokrízové financovanie v EÚ - Puškárová, Paula, 1985-
Financovanie súkromného sektora. Výška úrokových sadzieb. Dostupnosť úverov. Financovanie verejného sektora. Rastúce deficity a rast verejného dlhu. Otázka oddlžovania ako jedna z najdiskutovanejších tém v EÚ.