Příjmy z pronájmu a prodeje nemovitosti z hlediska daně z příjmu - Sedláková, Eva
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o príjmoch z prenájmu a predaja nehnuteľností v Česku. Dane z príjmu z prenajatých pozemkov. Príjmy z predaja v spoločnom vlastníctve. Oslobodenie od daňovej povinnosti z predaja nehnuteľnosti.