Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na export Slovenska v rokoch 2000-2009 - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vývoj slovenského exportu v rokoch 2000-2009. Prílev PZI do podnikovej sféry na Slovensku v rokoch 2000-2007. Vplyv prílevu PZI na zmenu odvetvovej štruktúry slovenského exportu. Vplyv prílevu PZI na obchodnú bilanciu Slovenska.