Kríza a inovácie logistiky - Dzurová, Mária
Kríza a logistika. Inovatívna logistika. Inovácie predstavujú v období krízy konkurenčný faktor. Prínosy inovatívnej logistiky. Externé ukazovatele logistických služieb.