Outsourcing a poradenstvo v logistike - Drábik, Peter, 1981-
Outsourcing logistiky. Význam outsourcingu. Dôvody pre outsourcing a výber poskytovateľa logistických služieb. Insourcing verzus outsourcing. Taktické dôvody pre outsourcing. Poradenstvo v logistike.