Problematika nezamestnanosti ako jedna z výziev pokrízového vývoja Európskej únie v kontexte stratégie EU 2020 - Hulmanová, Margita
Kríza zamestnanosti a jej dôsledky. Súčasný stav na trhu práce v Európskej únii. Hodnotiaci dokument Európskej komisie o efektoch Lisabonskej stratégie. Koncept flexicurity. Stratégia EU 2020 - zamestnanosť klíčiaca zo zeleného rastu a inovácií. Reakcie na návrh dokumentu EU 2020. Chýbajúce zručnosti pre moderné podnikanie.