Global crisis and its regional impacts - Buček, Milan
Vplyvy globalizácie a globálnej krízy na regióny. Disparity v demografických modeloch. Vplyv klimatických zmien. Nestabilné energetické trhy. Výzvy a riešenia pre lokálne a regionálne inštitúcie.