Trvalo udržateľný rozvoj a zemný plyn ako kľúčový prvok klimatickej zmeny (postavenie zemného plynu v trvalo udržateľnom rozvoji) - Novosadová, Veronika
Klimatická diplomacia. Vedúca úloha jadrovej energie, zemného plynu a obnoviteľných zdrojov energie pri uspokojovaní energetických potrieb. Trvalo udržateľný rozvoj a jeho základné piliere. Zemný plyn ako hlavný energetický zdroj pre Európu v budúcnosti. Doprava a klimatické zmeny. Obchodovanie s emisnými kvótami. Dôvody, prečo je výhodné využívať zemný plyn ako energetický zdroj.