Proces cenotvorby na ropnom trhu - Glavatskich, Maria
Vývoj mechanizmu cenotvorby na svetovom ropnom trhu. Burzová cenotvorba na ropnom trhu. Mimoburzová cenotvorba. Faktory, ktoré ovplyvňujú formovanie cien ropy a energetických nosičov.