Najnovšie trendy v odvetvovej a regionálnej štruktúre prílevu priamych zahraničných investícií na Slovensko - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza celkových trendov prílevu PZI na Slovensko, hodnotenie vplyvu globálnej hospodárskej krízy na ne. Trendy v odvetvovej štruktúre prílevu PZI - odvetvia najzaujímavejšie pre zahraničných investorov. Trendy v regionálnej štruktúre prílevu PZI - zaostávanie východnejších regiónov Slovenska.