Bilaterálne vzťahy Kolumbie a Venezuely v 20. a 21. storočí - Reťkovský, Peter
Charakteristika bilaterálnych vzťahov Kolumbie a Venezuely v 20. a 21. storočí. Odkaz Simona Bolívara ako základ súčasného ideologického sporu Kolumbie a Venezuely. História kolumbijských povstaleckých skupín. Vývoj vo Venezuele od konca 20. storočia. Vývoj bilaterálnych vzťahov Kolumbie a Venezuely počas prvej dekády 21. storočia. Budúcnosť bilaterálnych vzťahov.