Přepočet cizí měny - chyby a omyly - Líbal, Tomáš
Problematika účtovníctva v Česku pri prepočte eura a inej cudzej meny. Podnikateľské subjeky účtujúce podľa pravidiel vyhlášky č. 500/2002 Zb. v znení neskorších predpisov Českých účtovných štandardov pre podnikateľov.