Makroekonomické analýzy s využitím systému národných účtov v ekonomike SR - Nahalka, Daniel
Analýza vývoja kvalitatívnych ukazovateľov tak za národné hospodárstvo ako aj za jednotlivé sektory. Na základe vybraných ukazovateľov sa hodnotí vývoj v každom sektore osobitne, pričom v závere sa tieto ukazovatele porovnávajú. Údaje sú uvádzané v EURO.