Spotreba a jej vplyv na kvalitu života domácností SR - Holková, Vieroslava
Analýza spotreby domácnosti SR na makroúrovni ako aj na mikroúrovni. Vzájomne podmienený vzťah medzi spotrebou a kvalitou života. Vplyv spotreby na kvalitu života slovenských domácností. Vyhodnotenie kvality života z pohľadu troch základných sfér, a to sféry mimopracovného času, sféry voľného času a prierezových oblastí.