Nezamestnanosť a regionálny rozvoj - vzájomná závislosť a jej implikácie - Hulmanová, Margita
Interpretácia sekundárnych dát týkajúcich sa regionálneho rozvoja EÚ a Slovenskej republiky v kontexte využívania zdrojov z fondov EÚ. Možnosti zlepšenia situácie na trhu práce s efektívnejším využívaním dostupných finančných prostriedkov.