Automobilový priemysel EÚ a hospodárska kríza - Fifeková, Elena
Vývojové trendy automobilového priemyslu v SR a vybraných krajinách EÚ. Analýza priemyselnej politiky v krajinách EÚ a opatrenia na podporu automobilového priemyslu.