Hrubý disponibilní důchod domácností v ČR a změny v jeho struktuře v letech 2000-2009 - Dubská, Drahomíra
Hrubý disponibilný dôchodok domácností v Českej republike. Zdroje hrubého disponibilného dôchodku domácností. Použitie hrubého disponibilného dôchodku domácností. Miera úspor a sklon ku spotrebe. Akumulácia v sektore domácností.