MiFID nemůže zabránit všemu - Škriniar, Pavel, 1979-
Kapitálový trh a účinnosť smernice MiFID. Zavedenie novej regulácie a zvýšenie kvality pre klienta. Finančné trhy a rizikové finančné nástroje. Manipulačné techniky obchodníkov. Základné pravidlá investovania.