Od transakčných nákladov k Nobelovým benefitom: vysvetľujú publikované články a ich medzinárodné hodnotenie celý úspech O.E. Williamsona? - Brzica, Daneš
Pohľad na profesijnú dráhu O. Williamsona, prierez jeho prácou a výsledky ktoré sa zapísali do dejín ekonomickej teórie. Prvky, ktoré formovali jeho postavenie ako špičkového vedca. Analýza kvantitatívnych a kvalitatívnych charakteristík súvisiacich s jeho publikačnou činnosťou prevažne vo vedeckých časopisov, a to využitím medzinárodnej databázy IDEAS RePec, monitorujúcej postavenie vedcov v oblasti ekonómie.