Gramatika vo výučbe odborného ekonomického jazyka - Flochová, Eleonóra
Špecifické znaky výučby odborného nemeckého jazyka. Lingvistické a štylistické osobitosti - charakteristické znaky odborného jazyka. Gramatické štruktúry, ktorými sa učiteľ nemčiny musí pri výučbe zaoberat.