Ustanovenie § 8 zákona NR SR č. 448/2008 Z.z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 445/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov - stanovisko - Kozovský, Dušan
Nový zákon o sociálnych službách (účinný od 1. 1. 2009). Zákon o sociálnych službách a povinnosti poskytovateľa sociálnych služieb.