Reálny ekonomický cyklus v podmienkach nedokonalého fungovania trhu kapitálu - Dujava, Daniel
Fungovanie ekonomiky v podmienkach rigidity na trhu kapitálu. Pojem kapitál. Charakteristika ekonomického modelu a všeobecný mechanizmus fungovania modelu RBC (real business cycle).