Literatur als Unterhaltung - Chmelárová Marková, Hana, 1981-
Problematika literatúry a jej popularizácia, pričom paradigmu tvorí pragmatistická filozofia Richarda Shustermana a jeho analýza pojmu zábavy. Aplikovanie pragmatistického pohľadu na populárne umenie, na literárnu cenu Ingeborg Bachmannovej, ktorá predstavuje styčný bod literárneho a populárneho prostredia v Shustermanovom ponímaní.